BĂRBAȚI CĂSĂTORIȚI, CE SFAT AVEȚI SĂ LE OFERIȚI BĂIEȚILOR SINGURI?

Dragi bărbați, a venit rândul vostru să împărtășiți din înțelepciunea voastră! Să ne imaginăm că sunteți undeva la un local cu versiunea voastră mai tânără, când erați încă necăsătorit – ce anume ați dori să fi știut în acea perioadă a vieții? Veniți cu niște sfaturi bune pentru toți băieții tineri singuri care vor să se căsătorească, dar care n-au găsit acea domnișoară specială încă.

„Dragostea = sacrificiu” (isanzoy)

„Poți să-ți ceri iertare pentru lucrurile pe care le-ai spus, dar nu le mai poți lua înapoi.” (beezsk)

„A fi conectat cu cineva este mai important decât „a avea dreptate”. Domnul Isus S-a jertfit pe El însuși pentru relație, nu pentru a ne dovedi că El a avut dreptate.” (dennisreil)

„Relația este despre a da. Nu este pentru a primi. Scopul trebuie să fie: „Cum pot să-i slujesc ei sau ce altceva i-aș putea oferi?” Lucrul acesta nu înseamnă să fii călcat în picioare sau luat peste picior… înseamnă că și tu ai nevoie să cauți pe cineva care este dispus să facă la fel. Dacă amândoi căutați în mod consecvent să-i slujiți celuilalt… niciunul dintre voi nu va deveni cel care doar primește. De asemenea – nu-ți face speranțe că se vor produce schimbări în viața celuilalt. Dacă există ceva fără ce nu poți iubi la ea și nu poți trăi cu ea mereu, gândește-te în mod serios dacă ar trebui să te legi de ea prin căsătorie. Simplu spus – să nu cumva să vezi relația sau persoana cu care ai vrea să te căsătorești ca un proiect care trebuie să fie reparat înainte ca să o poți iubi cu totul.” (_jeremy_elliott_)

„Hotărăște-te ce anume valorează cu adevărat pentru tine înainte ca egoul tău s-o facă în locul tău. Nu fiecare ceartă pe care o începi (da, nu doar soția este cea care începe cearta) contează cu adevărat în cele din urmă.” (saint_ridolpho)

„Ceea ce urmează să-ți spun este din propria mea experiență și poate îți va ajuta; sfat pentru versiunea mea mai tânără: Încrede-te în Isus că El îți va da cuvintele pe care să le spui și care exprimă sentimentele din inima ta.” (ez.talamantes)

„Autocontrolul este cel mai bun mod de a trăi. De asemenea, mereu să-ți aștepți tovarășul de viață.” (lukesoucinek)

„Smerenia merge cel mai departe. Căsnicia nu te va face să te simți bine și nici nu-ți va da o putere specială. Ea este proiectată în mod special pentru a-ți omorî firea pământească. Și te va face precum Isus. Pierde-ți viața și o vei găsi. Pierde-te în frumusețea lui Isus și, atunci când ea va veni, smerește-te.” (joshuasonofzion)

„Divorțează mai întâi de femeia cu care te-ai căsătorit în mintea ta.” (whoisbenjaminjnolasco)

„1. Dragule, nu este nicio grabă. 2. Ea nu te va completa. Nu sunteți două jumătăți care trebuie să formeze un întreg. Sunteți două bucăți întregi care fac un întreg mai bun. 3. Dacă lucrezi mai din greu căutând s-o găsești mai degrabă pe ea decât relația ta personală cu Dumnezeu, atunci atenția ta nu e focalizată unde trebuie. 4. Deslușește-ți dilemele inimii înainte, iar mai apoi nu vei avea nicio problemă în a găsi o femeie de nota 10.” (nathanroypeterson)

„Înconjoară-te de prieteni (2 Timotei 2:22) – Niciodată nu fi singur cu prietena ta, pentru a vă proteja unul pe altul – rămâneți curați pe plan emoțional – fugiți departe de situațiile care vă pun integritatea în pericol. Fiți mereu ocupați cu a rămâne concentrați pe un scop anume. Și salvați, salvați, salvați în timp ce construiți fundația.” (thecarmonalife)

„Egoul tău este deja o problemă. Dacă nu începi munca din greu de acum, vei ajunge să răbufnești în căsătorie. Privește-te bine în oglindă, apoi treci la treabă.” (awildebro)

„Sunteți în aceeași echipă. Din clipa în care te concentrezi cine dintre voi câștigă, veți pierde amândoi. Acesta este cel mai bun sfat de care m-am ținut ori de câte ori am avut o neînțelegere sau o controversă cu soția mea.” (justtmarquez)

„Nu te căsători crezând că într-o zi va ajunge persoana care vrei să fie. Nu ignora steagurile roșii care se ridică în timpul relației gândindu-te că se vor schimba. Nu te compromite și nu compromite chemarea vieții tale de dragul nimănui. Deoarece, atunci când vei sta înaintea lui Dumnezeu după ce vei muri, vei fi doar tu singur, nimeni altcineva nu va fi alături de tine. Cinstește-L pe Dumnezeu mai întâi! Dacă ești nevoit ca să te compromiți pentru a fi cu cineva, atunci mai bine n-o face. Acea fată nu este singura pe care o vei întâlni.” (napoleon.hogans.iii)

„Nu te opri din a-ți curta soția. Curtarea unei femei este pur și simplu la fel de mult pentru tine, cât e și pentru ea. Cu cât investești mai mult în ceva, cu atât vei ajunge să prețuiești mai mult.” (robertjohncarter)

„Fii o reflectare a lui Hristos. Nu contează cât de mult vrei să răspunzi la o situație. Înainte de a răspunde, amintește-ți de Isus. Gândește-te la El pe cruce, gândește-te la lipsa de egoism de care a dat dovadă în fiecare zi, gândește-te la dragostea Lui, gândește-te la sacrificiile Lui. Fii răbdător, vorbește cu dragoste. Fii o reflectare a lui Hristos.” (bradwalt95)

„Mai presus de orice, asigură-te că fata cu care vrei să te căsătorești Îl iubește pe Isus.” (garryhare)

„Ascult-o ca s-o înțelegi, nu ca să ai ce să-i răspunzi.” (calebpugh)

„Nu te căsători cu cineva cu care obișnuiești să te cerți mereu în perioada de curtare în speranța că după ce vă veți căsători lucrurile se vor schimba.” (imhalfthemaniused2b)

„1. Taci și ascultă – nu încerca să rezolvi nimic ceea ce-ți împărtășește, decât doar dacă te roagă s-o faci. 2. Fii sincer în privința pornografiei și a luptelor tale. 3. Ia-ți un câine.” (_quintero)

Comentarii traduse de Stoica Timotei după articolul următor: https://www.instagram.com/p/COl75XClbhl/?utm_medium=copy_link

Credit poză: https://unsplash.com/photos/6VPEOdpFNAs

FEMEI CĂSĂTORITE, CE SFATURI AVEȚI DE OFERIT FEMEILOR SINGURE?
DE CE „TIPUL” TĂU NU ESTE ÎNTOTDEAUNA BUN PENTRU TINE
Close Coșul meu
Recently Viewed Close
Close

Close
HVNLY
Categorii