SCOPUL

Hvnly are impact semnificativ în răspândirea Evangheliei către persoanele care doresc să își exprime credința public prin platforma noastră și produsele noastre. Suntem parte din planul Lui Dumnezeu iar ținta noastră este să ajungem cu aceste mesaje la cât mai mulți ochi. Credem că și prin acest mijloc vizual El poate starni curiozități, conversații și chiar să transforme inimi.

VIZIUNEA

Magazinul online HVNLY este despre a-L iubi pe Dumnezeu și pe oameni.

Ne dorim ca fiecare client să aibă o experiență pozitivă cu HVNLY. Vrem ca fiecare produs să fie plăcut la purtat, să arate bine și să reziste un timp cât mai îndelungat. Pentru ca fiecare client să fie mulțumit, punem calitatea pe primul loc atât în produse cât și în servicii.

Principiile lui Dumnezeu ne vor ghida în tot acest drum și dorim să servim oamenii cu dragostea pe care ne-o oferă Isus zilnic.

POVESTEA

Totul a început prin dorința pusă de Dumnezeu în inima mea de a crea un mijloc prin care Cuvântul Lui să fie transmis într-un mod vizual către inimile oamenilor.

Magazinul a început sub numele de Edi Wear însă după multe căutări și cu ajutorul criticilor constructive și a ideilor de la prieteni buni am ajuns la 7even, Heven, Heavenly și în final HVNLY. Acest nume are acum o mare însemnătate emoțională pentru mine. Mulțumesc, Liviu și Emanuel! Dacă nu erau ei, magazinul probabil s-ar fi numit Haina lui Iosif… :D

Sperăm să te bucuri de produsele noastre și să dai de veste despre noi și prietenilor tăi ca tot mai mulți oameni să îl descopere pe Cel ce ne-a creat!

Eduard Pîrvu

Close Coșul meu
Recently Viewed Close
Close

Close
HVNLY
Categorii