De livrarea produselor se ocupa, dupa caz, una dintre urmatoarele companii de curierat: Fan Courier, DPD, GLS, DHL.

In cazul in care adresa de livrare nu se afla in zona de acoperire a niciuneia dintre companiile de curierat mentionate mai sus, veti fi instiintat telefonic despre costurile suplimentare aplicate livrarii coletului pentru kilometri inafara punctelor de livrare. Ne rezervam dreptul de a cere plata in avans a produselor comandate cu livrare la adrese aflate cu mult inafara punctelor de livrare. Dorim sa evitam eventualele neplaceri cauzate de refuzarea coletului, de lipsa de reactie la apelul curierului si de nepreluarea a coletului in termen util, obligandu-ne sa achitam companiei de curierat costul de retur al acestuia. Aceste masuri se impun pentru a ne asigura de buna dvs. intentie de a primi comanda.

Costul pentru livrarea coletelor are valoare fixa 22 lei (tva inclus) indiferent de adresa de livrare si doar pe teritoriul Romaniei.

Din momentul confirmarii comenzii plasate pe site, comanda va ajunge in posesia dvs. in termen de 2-5 zile lucratoare, in functie de produsul ales. Acest termen poate fi modificat de imprejurări independente de vointa noastra, fara a depasi un termen de 10 zile lucratoare, calculat de la data preluarii comenzii.

Nu ne asumam responsabilitatea pentru intarzierile la livrare datorate companiei de curierat. Va rugam sa acceptati ca in perioadele de varf ale anului, cand companiile de curierat sunt suprasolicitate, pot aparea intarzieri si sa luati in calcul plasarea din timp a comenzilor.

Comanda va fi expediata in ambalaje care sa asigure securitatea transportului. Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata in timpul transportului produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine transportatorului conform legislatiei locale in vigoare.

Close Coșul meu
Recently Viewed Close
Close

Close
HVNLY
Categorii