Prin plasarea unei comenzi pe magazinul nostru, va asumati urmatorii TERMENI SI CONDITII.

INFORMATII ADMINISTRATOR

Magazinul HVNLY.RO este administrat si gestionat in regim de Print on Demand de catre IDA’S EVENTS SRL, cu sediul social in Bucuresti, Bdul. Iuliu Maniu, Nr. 518, Sector 6.

Contact: 0727 651 301 / contact@dvilsprint.ro

Orice sesizare/cerere/informatie legata de comenzi, functionalitatea site-ului, produse, retur si schimb se trimite ca solicitare in scris exclusiv pe email la comenzi@hvnly.ro.

INFORMATII PRODUSE

IDA`S EVENTS SRL face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine culorile, marimile, dimensiunile si descrierea produselor. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor. In cazul in care anumite produse nu sunt pe stoc, ne rezervam dreptul de a va oferi un produs la schimb, respectand culoarea , marimea si tipul , la acelasi pret ca cel din comanda initiala.

 

CREAREA UNUI CONT DE CLIENT

Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responsabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurat prin folosirea parolei revenindu-va integral.

Contul de client se creaza accesand pagina de LOGIN din partea partea dreapta sus a header-ului (sau dand click pe iconita omulet). Aveti doua optiuni la accesarea acestei sectiuni: fie sa va logati intr-un cont deja existent, fie sa creati un cont nou. 

Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii cu buna intentie pentru ca procesul de plasare a comenzii sa fie unul usor si rapid.

Pentru crearea unui cont nou vi se vor solicita Numele si Prenumele, o adresa de email si o parola si veti primi pentru validarea contului un link de confirmare pe mailul comunicat ca date de logare. Intrati pe mail si validati contul accesand linkul primit.

Va logati apoi pe site folosind userul si parola. In pagina de cont va puteti edita toate datele personale pentru a facilita orice proces de cumparare fara a fi nevoie sa introduceti de fiecare data toate datele la plasarea unei comenzi. 
In pagina de cont va puteti schimba parola, numarul de telefon, adresa de facturare si livrare si va puteti vedea istorul comenzilor plasate precum si statusul comenzilor in curs. 

Userul si parola dvs. sunt confidentiale si raspundeti pentru orice folosire neautorizata a acestora in cazul in care instrainati aceste date. IDA`S EVENTS SRL nu are obligatia sa verifice identitatea dvs. la crearea contului. 

 

PLASAREA COMENZILOR

Daca aveti un cont de client, va logati in cont inainte de procesul de cumparare.
Daca nu aveti cont, puteti comanda si ca Vizitator, introducand la final inainte de plasarea comenzii toate datele de facturare si livrare.

Va alegeti produsele dorite (Model, culoare, marime si numar de bucati) navigand prin magazinul nostru. Adaugati in cos produsele dorite. Pentru plasarea comenzii accesati cosul de produse si plasati comanda completand formularele si alegand optiunile care vi se potrivesc.

Produsele se pot plati cu cardul sau ramburs la curier. Pentru plata cu cardul veti fi redirectionat spre pagina de plata a celor de la Netopia unde va puteti introduce in mod sigur datele de pe card. Procesul de cumparare cu cardul este finalizat numai dupa introducerea parolei primite prin SMS sau prin confirmarea in aplicatia de banking a tranzactiei, moment in care Netopia va afisa mesajul de confirmare a platii. Daca nu duceti la bun sfarsit acesti pasi, comanda nu se considera confirmata si nu va fi livrata. 

Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON si contin TVA. Preturile afisate nu contin taxele de transport. Aceste taxe vor fi afisate in pagina finala de plasare a comenzii. 

Plasarea unei comenzi echivaleaza cu asumarea preturilor produselor comandate si obligativitatea de a receptiona comanda plasata. Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si IDA`S EVENTS SRL si trebuie executata de catre ambele parti.
Produsele noastre se produc la comanda pentru dvs. si implica costuri de productie, gestionare, administrare si livrare si orice comanda refuzata la livrare aduce prejudicii financiare si logistice companiei noastre. 
Pentru o buna colaborare si pentru evitarea suspendarii contului sau aparitia situatiei in care nu vi se mai permite plasarea unei comenzi pe viitor, va rugam sa respectati munca depusa si sa plasati comenzi pe care intentionati sa le receptionati cu buna credinta.  

Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite in format electronic pe adresa de email comunicata de catre client in urma receptionarii si incasarii banilor fie prin plata cu cardul, fie ramburs prin compania de curierat.

Comenzile facute in zilele lucratoare, pana la ora 12, ora Romaniei, intra in productie in aceeasi zi. Cu toate acestea produsele se livreaza in termen de 3-5 zile lucratoare de la plasarea comenzii. 
Pentru ca produsele in magazinul nostru se produc la comanda, nu putem garanta un termen de livrare mai scurt, desi depundem toate eforturile pentru ca timpul de asteptare sa fie cat mai scurt si sa primiti produsele dorite in cel mai scurt timp.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.

IDA`S EVENTS SRL foloseste serviciile altor companii. De exemplu pentru transport (Fan Courier, DPD, DHL, GLS), incasarea platilor, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii cu care IDA`S EVENTS SRL a incheiat in prealabil un contract de prestari servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

COPYRIGHT

Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.), precum si designurile grafice existente pe produsele comercializate, sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

LIMITAREA DE RESPONSABILITATE

Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

 • Intarzierile la livrare datorate curierului;
 • Deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, cheltuieli care cad in sarcina transportatorului;
 • Informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.
 • Posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional ca urmare a crearii unui cont sau plasarii unei comenzi;
 • Neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
 • Continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.

Ne rezervam dreptul de a refuza/anula o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:

 • Datele de identificare ale clientului sunt suspecte (porecle in loc de nume, numere de telefon gresite sau care nu sunt din Romania si din cauza carora firma de curierat va refuza contactarea telefonica);
 • Clientul nu a confirmat comanda in cazul in care este contactat de catre un reprezentant al magazinului nostru;
 • Clientul nu a parcurs pana la capat procesul de plata cu cardul. Drept urmare, comanda nu se considera confirmata si nu intra in productie;
 • Clientul a furnizat o adresa de livrare incompleta, gresita si desi a fost instiintat despre acest aspect nu a furnizat date actualizate sau conforme;
 • Produsul comandat nu este pe stoc si desi clientul a fost instiintat ulterior, nu a revenit cu un raspuns;

IDA`S EVENTS SRL isi asuma obligatia de a contacta clientul in cazul in care intervin probleme la o comanda. 

 

DISPOZITII FINALE

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului la nivel de continut, structura si catalog de produse, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.

Close Coșul meu
Recently Viewed Close
Close

Close
HVNLY
Categorii